miercuri, 12 iulie 2017

Ediția a IX-a a Seminarului ”Journey Intensive” cu Brandon Bays


În noiembrie 2011 participam pentru prima dată la un seminar al lui Brandon Bays, numit ”Journey Intensive”. Era despre vindecarea emoțiilor reprimate care se stochează în corp și îl vulnerabilizează față de boală și despre cum putem elimina din celule stresul generator de patologie lucrând asupra emoțiilor negative.
Au fost trei zile de maximă turnură a întregii mele perspective asupra vieții noastre psihice, asupra sănătății noastre multidimensionale (fizică, mentală, emoțională) – cu toate cunoștințele de psihologie și psihoterapie pe care le aveam până la acel moment – precum și asupra spiritualității noastre.
În anii care au trecut de atunci am devenit practician acreditat al metodei și organizator al acestor seminarii în România. Am lucrat metoda Journey (”Călătoria”) cu mii de pacienți și am văzut efectele ei pozitive uimitoare asupra mea și asupra lor.

În această toamnă Brandon Bays revine în București pentru a preda Seminarul de bază al metodei Journey (”Călătoria”) și un modul de Abilități Avansate.



Este, cum spuneam, un seminar de vindecare emoțională care facilitează un nivel prețios și rar de transformare a vieții.
Pornim de la emoțiile negative care de obicei ne blochează drumul în viață, ne afectează sănătatea sau relațiile cu cei din jur, poate chiar si performanțele profesionale și învățăm mai multe modalități de a ne elibera de ele.  
Și pentru că despre emoții nu se poate învăța, ci se poate doar experimenta, este un seminar preponderent experiențial, practic… și foarte plăcut!
Atmosfera este extraordinară, întrucât se produce în participanți o deschidere sufletească spre umanitatea din fiecare dintre noi. 
Pășim astfel pe calea vindecării emoțiilor dureroase stocate în corp prin conștientizare, exprimare, iertare și, nu în ultimul rând, prin cunoaștere de Sine!

Mai multe detalii despre continutul seminarului găsiți AICI.

Iar AICI găsiți detalii despre metoda ”Călătoria” și despre organizarea seminarului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu