sâmbătă, 21 mai 2016

Seminarul Journey Intensive ne eliberează de durerea emoțională




            Uneori, în viață, ne confruntăm cu evenimente dureroase, care lasă răni adânci în suflet, ori resentimente și revoltă sau ne fac să ne simțim nedreptățiți, înșelați, trădați, ignorați, devalorizați… și lista poate continua.
            Și nu ne învăța nimeni ce să facem cu aceste trăiri, așa că le blocăm undeva în sufletele și corpurile noastre și refuzăm să ne apropiem de ele – pentru că nu știm cum să le abordăm.
            Respinse astfel, emoțiile dureroase nu rămân inactive, ci pot facilita îmbolnăvirea fizică sau emoțională, ne pot afecta capacitatea de concentrare, memoria, atenția, relațiile cu ceilalți – sau pur și simplu nu ne lasă să înaintăm în viață. 
            Între 29 septembrie-01 octombrie 2017 va avea loc în București a IX-a ediție în România a Seminarului "Journey Intensive" in care Brandon Bays va preda metoda de vindecare emotionala ”Călătoria”.
            Journey Intensive este un seminar care pune la dispoziția participanților instrumente de lucru asupra emoțiilor dureroase pe care ni le provoacă diferite situații grele din viață. 
            Principalul beneficiu, in viziunea mea, este că după acest seminar vom ști ce să facem cu frica, furia, tristețea, îngrijorarea, dezamăgirea, auto-devalorizarea și alte trăiri negative care ne impregnează viața psihică fără ca noi să știm că ele există acolo (sau, dacă reușim să le conștientizăm, nu știm ce să facem cu ele). 
            Vom dobândi, astfel, accesul la o stare de libertate interioară, de relaxare, de firesc pe care, poate, le căutăm de multă vreme.
            Metoda Calatoria este și un instrument de profundă cunoaștere de sine, de eliberare de stres, de vindecare de resentimente, de rezolvare a conflictelor – pentru că în toate acestea emoțiile negative au un rol determinant.
            Iar noi învățăm la Seminarul "Journey Intensive" să ne eliberăm de aceste emoții negative, oricare ar fi ele.
            Învățăm să nu mai ținem în noi durerile sufletești, să nu ne mai închidem în noi, ci să privim în față propriile trăiri și să le vindecăm pe cele care ne dor.
            In seara de 1 octombrie 2017 vom pleca de la Seminarul Journey Intensive cu o stare de alinare a ceea ce ne-a durut în trecutul nostru, de libertate crescută, de încredere mult sporită în forțele proprii, pășind în viață, ca puii lui Emil Gârleanu, ”cu o învățătură mai mult”.
            Cu o învățătură foarte prețioasă mai mult, aș completa.

            Detalii și înscrieri AICI



vineri, 13 mai 2016

Ce a adus metoda Calatoria în viețile practicienilor ei


În cei patru ani de când metoda Calatoria (metoda Journey) de Brandon Bays este predată în România prin seminariile Journey susținute de Brandon Bays și echipa ei s-au format aproximativ 30 de practicieni ai acestei metode care au urmat toate cursurile din Programul de Formare ca practician acreditat Calatoria (pe cei acreditați deja îi găsiți și pe site-ul www.thejourney-romania.com).
Câțiva dintre ei povestesc în acest film despre orizonturile de trăire pe care le-a deschis
”Călătoria” pentru ei.
Enjoy!   


Puteți vedea filmul aici: