luni, 3 martie 2014

WORKSHOP INTRODUCTIV IN METODA „CĂLĂTORIA” DE BRANDON BAYS LA IAŞI

In perioada 2-4 mai 2014 Brandon Bays, creatoarea procesului “Calatoria”, vine pentru a treia oară în România pentru a susţine Seminarul „Journey Intensive” la Bucureşti, în care predă elementele de bază ale metodei “Călătoria” şi un modul de abilităţi avansate (detalii pe http://www.thejourney-romania.com/).

În pregătirea seminarului membrii echipei „Journey Romania” au organizat o adevărată caravană de workshop-uri introductive pentru a face cunoscută metoda şi beneficiile ei în întreaga ţară. Detalii pe www.thejourney-romania.com.

Întrucât mă număr printre iubitorii şi promotorii pasionaţi ai „Călătoriei” în România de mai bine de 2 ani şi sunt practician acreditat al metodei, m-am alăturat acestei minunate iniţiative, dorindu-mi să aduc această comoară pe dulcele mele meleaguri natale, în Iaşi.

În zilele de 21-22 martie 2014 voi susţine aşadar o prezentare introductivă a metodei, a bazelor ei ştiinţifice, a modului în care e folosită în lume şi a secretelor eficienţei extraordinare în vindecarea emoţională şi fizică, în îmbunătăţirea relaţiilor şi a performanţei profesionale.

De asemenea, între 11-13 aprilie 2014 voi susţine o prezentare introductivă în metoda „Călătoria” în cadrul Body Mind Spirit Festival la Iaşi. Dar despre aceasta voi reveni ulterior cu alte detalii.
 
Workshop-ul introductiv „Călătoria” din 21-22 martie prezintă ceea ce Brandon a folosit şi a descoperit în aventura sa interioară descrisă în best-seller-ul cu acelaşi nume – adică metodele de vindecare în plan emoţional şi principiile ştiinţifice care stau la baza lor. Toate acestea au a fost ulterior reunite în ceea ce avea să devină metoda de vindecare emoţională minte-suflet-corp numită „The Journey”. Astăzi procedeul „Călătoria” e oferit cu generozitate pe tot cuprinsul globului, ca un instrument unic de o mare eficienţă şi profunzime, pentru trezirea şi eliberarea potenţialului infinit din noi înşine, aflat la graniţa între vindecarea emoţională şi evoluţia spirituala.

În cadrul workshop-ului vei experimenta practic diferite părţi ale procedeului pentru a simţi „gustul” metodei. Vei avea ocazia de a privi în profunzimile sufletului propriu pentru a descoperi acolo acele locuri delicate, vulnerabile, care au nevoie de blândeţe, alinare si iertare pentru a se elibera de poverile purtate uneori ani de-a rândul, ca urmare a experienţelor de viaţă dureroase.

Te invit într-o „Călătorie” din care te vei întoarce zâmbitor, eliberat, simţindu-te mult mai bine în pielea ta si percepându-i pe ceilalţi ca pe nişte prieteni dragi. Însă darul cel mai preţios al „Călătoriei” este accesul la ceea ce Brandon numeşte „Sursa” – esenţa fiinţei noastre sau Sinele Superior. Până la urmă, din moment ce toate bolile şi afecţiunile, fie ele fizice sau emoţionale, au drept origine uitarea sau ignorarea originii noastre divine, adevărata vindecare constă în a afla cine eşti cu adevărat. Este un dar pe care nu ţi-l mai poate lua nimeni.

Ce obţii prin acest workshop:
  1. Afli ce spune ştiinţa de ultima oră despre influenţa emoţiilor asupra sănătăţii;
  2. Înveţi cum să îţi gestionezi emoţiile pentru a trece dincolo de ele, spre esenţa fiinţei tale;
  3. Înveţi să ierţi: nu doar teoretic, ci si practic, eşti ghidat pas cu pas pentru a te elibera de resentimente dintre cele mai grele;
  4. Accesezi într-un mod blând, facil si sigur, diamantul pur, de pace, de iubire si acceptare necondiţionată ascuns sub emoţiile tale de orice fel.
Toţi cei a căror viaţă a fost atinsă de „Călătoria” au îndrăgit această metodă şi şi-au dorit ulterior să afle tot mai multe despre ea şi să o aplice în toate domeniile vieţii lor, cu efecte uluitoare de vindecare, eliberare, cunoaştere profundă de sine, optimizare.

Vă aştept cu drag în „Călătorie”!

Înscrierile se fac la email: patricia.cihodaru@gmail.com şi telefon 0722.65.71.55.

Conditii de participare: 
Pot participa persoanele care au citit cartea "Călătoria" de Brandon Bays, Editura Adevar Divin (http://www.divin.ro/).

Programul workshopului:
- Vineri 21 martie, între 18.00-21.00.
- Sâmbătă, 22 martie, între orele 10.00-18.00, cu pauză de prânz de 1 oră.

Locaţia: Hotel Moldova, Strada Anastasie Panu, 31, Iasi. 
Investiţie: 150 Ron.

Taxa trebuie achitată până pe data de 20 martie 2014 în contul:
Asociaţia pentru Dezvoltarea Inteligenţei Emoţionale
Adresa: Str. Funcţionarilor nr. 6A, Iaşi
CUI 29918490
Cod IBAN: RO97RNCB0076127450050001
Banca: Banca Comercială Română, Sucursala Sector 5, Bucureşti

La rubrica “Detalii plată” vă rog să treceţi: “Taxă workshop ........ (nume participant)”.

Trainer:
Patricia Cihodaru este psiholog şi psihoterapeut format în Psihoterapie Experienţială şi Psihoterapii Cognitiv-Comportamentale, precum şi în domeniile: sănătatea emoţională a copiilor şi adolescenţilor, formator de formatori, consiliere vocaţională şi Psychological Profiling.
Practică psihoterapia şi consilierea psihologică individuală a adulţilor şi copiilor de peste 10 ani şi a susţinut training-uri de dezvoltare a creativităţii, precum şi cursuri de dezvoltare personală şi sănătate emoţională pentru femei. Este membru fondator al Asociaţiei pentru Dezvoltarea Inteligenţei Emoţionale, al cărei obiectiv este de a populariza şi promova sănătatea şi inteligenţa emoţională.
A studiat metoda „Călătoria” cu Brandon Bays şi echipa ei, devenind Practician Acreditat al metodei „The Journey” şi oferind în ultimii doi ani numeroase prezentări, workshop-uri şi sesiuni one-to-one în metoda „Călătoria”.